Het concept            Werkwijze            Mogelijkheden            Contact  

 

Werkwijze

 

Kennismaking

Als je interesse hebt in een levensverhaal over jezelf of bijvoorbeeld als cadeau voor een ander, dan beginnen we met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. We bespreken wat de wensen zijn en we kijken naar de mogelijkheden. Op basis daarvan maak ik een offerte.

Gesprekken

Als het van beide kanten goed voelt dan kunnen we samen aan de slag! Dat houdt in dat we een aantal gesprekken plannen van ongeveer 2 uur per keer. Ik neem de gesprekken op zodat ik niet constant mee hoef te schijven terwijl we aan het praten zijn. Op die manier kunnen we gewoon lekker een gesprek voeren. Later type ik de gesprekken uit om ze vervolgens te verwerken.

Tijdens de gesprekken kunnen we het hebben over foto’s die je graag in het boek wilt hebben. Analoge foto’s kan ik thuis inscannen en digitale foto’s kunnen worden opgestuurd. Hier bedenken we ter zijner tijd de handigste methode voor. 

Aan de slag

Zodra de gesprekken erop zitten en de foto’s in mijn bezit zijn, kan ik beginnen met het maken van het boek. We bespreken de voortgang en zullen de tekst en de vormgeving een aantal keer samen doornemen. Het is belangrijk dat we allebei tevreden zijn.

Het is jouw verhaal,
dus jij bepaalt hoe het boek er uit komt te zien!

 

Op naar de drukker!

Als we het boek rond hebben zal ik het naar de drukker sturen. Van tevoren spreken we af hoeveel boeken er gedrukt worden. Ik zal, indien daar goedkeuring voor is, twee boeken houden voor mijn archief en portfolio. 

Oplevering

Ik kom langs om de boeken te brengen. Hopelijk ligt er een mooi resultaat voor ons en kunnen we terug kijken op een bijzonder en waardevol project. Mocht je later nog een tweede druk van het boek willen hebben, dan kun je dat te allen tijde bij mij aanvragen.