Het concept            Werkwijze            Mogelijkheden            Contact  

 

Het concept

 

Je eigen levensverhaal in een boek met teksten, foto’s en illustraties, met als eindproduct een waardevol document voor jezelf, je kinderen, je kleinkinderen en je geliefden.

A book about me is voor mensen die hun eigen verhaal, of het verhaal van een dierbare, graag willen vastleggen. Er zijn veel uiteenlopende redenen waarom je graag een levensboek zou willen laten maken. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat je terug wilt kijken op mooie, grappige, emotionele of andere gedenkwaardige periodes uit je leven. Of omdat je naast foto’s en brieven ook je gedachtegoed door wilt geven aan de volgende generatie. 

Naast een boek over jezelf kan het ook heel waardevol zijn om een boek te maken over een overleden dierbare, misschien wel in samenwerking met vrienden of familie. Ook kan het heel nuttig zijn om een levensverhaal te laten maken voor mensen in de gezondheidszorg, om de hulpverleners een beter beeld te geven van wie jij bent als persoon. Welke reden je ook hebt, elk verhaal verdient het om verteld te worden en daar help ik maar al te graag bij. 

 

Een levensboek als
een tastbare vertaling van
onzichtbare herinneringen.

 

In het boek schenk ik erg veel aandacht aan de sfeer, door middel van vormgeving (kleur, lettertype, indeling) en illustraties. Je kunt je als lezer op deze manier beter verplaatsen in het verhaal. Het gevoel dat bij de herinneringen hoort komt sterker naar voren en dat is wat mij betreft net zo belangrijk als het verhaal zelf.

Ken jij iemand die zijn of haar levensverhaal zou willen vertellen of zou jij graag zelf een waardevol boek na willen laten? Neem dan contact met me op. Ik ga heel graag met je in gesprek over je wensen en de mogelijkheden!