Het concept            Werkwijze            Mogelijkheden            Contact  

 

Mogelijkheden

 

Het verhaal

Je kunt het verhaal zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Je kunt er voor kiezen om je hele leven vast te leggen, maar je kan ook de focus leggen op een bepaalde periode. Bijvoorbeeld je kindertijd, je huwelijk of juist een verhaal waarbij je familie centraal staat. Alles is mogelijk! 

De uitvoering

Ook qua uitvoering zijn er oneindig veel mogelijkheden. Misschien heb je daar zelf een duidelijk beeld bij of misschien wil je dat gedeelte juist uit handen geven. Het boek kan heel officieel gedrukt worden met een harde kaft, maar je kunt ook denken aan een magazine-uitgave of bijvoorbeeld een persoonlijke krant. We kiezen voor de uitvoering die het beste past bij het verhaal. 

Vragenlijsten

Je kunt er voor kiezen om naast onze gesprekken ook vragenlijsten te sturen naar familie en vrienden. Dan kun je meer mensen in het boek aan het woord laten en dat kan verrassende invalshoeken geven voor je verhaal. Het is een leuke en waardevolle optie, maar het is absoluut niet in elk verhaal nodig. 

Foto’s, brieven en illustraties

Een echte toevoeging aan je verhaal is beeld. Dat kunnen foto’s zijn die het verhaal ondersteunen, maar dat kunnen ook brieven zijn of illustraties. Ook hierbij kiezen we voor het jasje dat het beste bij je levensverhaal past. We zorgen er voor dat je verhaal het beste tot zijn recht komt in een uniek en persoonlijk boek. 

Voorbeelden

Hier naast staan een aantal links naar projecten die ik tot dusver heb afgerond. De boeken zijn soms erg persoonlijk en intiem, dus er is geen mogelijkheid om grote stukken daadwerkelijk te lezen. Wel geeft het een goede sfeerimpressie en het geeft een mooi beeld van de diverse mogelijkheden. 

Als je geïnteresseerd bent, schroom niet: Neem contact met me op! Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal en jouw ideeën. We kunnen altijd even praten over verschillende opties en wie weet kan ik je binnenkort helpen bij het maken van je eigen levensboek.